Komentara: 6
Pregleda: 5151

Uhapšen zbog krijumčarenja ljudi

22.07.2013. u 14:07h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Uhapšen zbog krijumčarenja ljudi

Pripadnici Policijske uprave u Subotici odredili su meru zadržavanja do 48 sati B.L. (1980) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, dok je protiv A.E. (1989) iz Subotice u konsultaciji sa tužiocem Osnovnog javnog tužilaštva, podneta krivična prijava, u redovnom postupku, za isto krivično delo.

Osumnjičeni B.L. se tereti da je sa A.E., trojici sirijskih državljana, koji nezakonito borave na teritoriji Republike Srbije, uz novčanu naknadu, organizovao smeštaj i ilegalni prelazak državne granice.

Strani državljani su u prekršajnom postupku kažnjeni kaznom zatvora, dok je B.L., nakon policijskog zadržavanja, uz odgovarajuću krivičnu prijavu, priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici, koji mu je odredio pritvor do 30 dana.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 5151
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

krijumčarenje ljudi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.