Komentara: 5
Pregleda: 7305

Uhapšen strani državljanin zbog više krađa

21.03.2015. u 13:28h
Izvor: Subotica.com
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici rasvetlili su dva krivična dela krađe i uhapsili državljana BiH M. T. (1971), saopšteno je iz Policijske uprave Subotica.
Uhapšen strani državljanin zbog više krađa

Osumnjičeni se tereti da je 16. marta, sa 19-godišnjom Subotičankom, ušao u zlataru u centru grada i dok je ona probala zlatni nakit, protivpravno prisvojio jedan prsten, nakon čega je napustio mesto događaja.

Takođe, sumnja se da je M. T., početkom marta, sa 27 - godišnjom devojkom, na identičan način, u zlatari u Senti, iskoristio nepažnju oštećenog i otuđio zlatni lančić i dva medaljona.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela krađe njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega je priveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Subotici. Protiv dve osobe iz Subotice je podneta krivična prijava, nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku za isto krivično delo u saizvršilaštvu.

Radom na terenu, policija utvrđuje dalje kriminalne radnje navedenog lica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 nedelje
Komentara: 5
Pregleda: 7305
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Policija Subotica

teška krađa

hapšenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.