Komentara: 15
Pregleda: 14038

Uhapšen osumnjičeni zbog nanošenja povreda majci nožem

15.03.2020. u 11:53h
Izvor: Subotica.com
Uhapšen osumnjičeni zbog nanošenja povreda majci nožem

Subotička policija uhapsila je 38-godišnjeg S.S. zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je on noćas, u stanu u kojem je živeo sa roditeljima, zatekao majku na spavanju i nožem joj naneo posekotine. Nezvanično saznajemo da je povređena žena (69) zbrinuta u subotičkoj bolnici i nije životno ugrožena.

Takođe saznajemo da je starija sugrađanka penzionisana učiteljica, živi u stanu sa slabo pokretnim mužem, ali i sinom koji je ovom prilikom osumnjičen za nanoženje povreda, na pretposlednjem spratu zgrade. Stanari sa kojima smo razgovarali pored šoka da se to desilo u njihovom neposrednom komšiluku, imali su samo lepe reči za gospođu i poželeli joj brz opravak.

Uhapšen osumnjičeni zbog nanošenja povreda majci nožem

- Komšinica je bila vrlo ljubazna i pomagala mi oko nabavke i spremanja jer se teško krećem, a i imam problema sa sluhom. - rekla nam je jedna gospođa par spratova niže od stana gde se desio incident.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 nedelju
Komentara: 15
Pregleda: 14038
Povezane teme

pokušaj ubistva

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.