Komentara: 6
Pregleda: 8437

Uhapšen osumnjičeni za više krađa i razbojništava, dvojica maloletnika odgovaraće krivično

29.09.2019. u 21:01h
Izvor: Subotica.com
Subotička policija rasvetlila je dva krivična dela razbojništva i dve teške krađe, uhapsila jedno lice, a protiv dvojice maloletnika podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku.
Uhapšen osumnjičeni za više krađa i razbojništava, dvojica maloletnika odgovaraće krivično

Sumnja se da je A. F. (1986), juče, u blizini centra Subotice, presreo dva mladića i uz pretnje i fizičku silu, od oštećenih uzeo novac i mobilni telefon. On se takođe sumnjiči da je u toku jučerašnjeg dana provalio rashladnu vitrinu jednog kioska odakle je ukrao sokove dok je pre četiri dana, kako se sumnja, provalio u kuću na periferiji grada, izvršio premetačinu ali ništa nije otuđio.

Policija je kod osumnjičenog pronašla ukradene predmete i oni će biti vraćeni vlasnicima.

A. F. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

Policija je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, protiv dvojice maloletnika podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku, zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo. Oni se terete da su maskirani od radnice trafike u blizini centra Subotice uzeli novac i cigarete.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 8437
Povezane teme

teška krađa

razbojništvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.