Komentara: 8
Pregleda: 1786

Ugostitelji poštovali mere tokom novogodišnjih praznika

05.01.2021. u 10:32h
Izvor: Subotica.com
Tokom novogodišnjih praznika komunalna inspekcija i komunalna milicija su vršile pojačan nadzor nad ugostiteljskim objektima, te je u periodu od 31. decembra do 2. januara prekontrolisano ukupno 210 ugostitelja u Subotici i 39 u prigradskim naseljima, a nisu uočene nikakve nepravilnosti, niti nepoštovanje propisanih mera.
Ugostitelji poštovali mere tokom novogodišnjih praznika

Kako navode iz Sekretarijata za inspekcijsko-nadzorne poslove, 31. decembra je prekontrolisano 87 ugostiteljskih objekta u Subotici, kao i 19 lokala u naseljima Palić, Čantavir, Bajmok, Novi Žednik i Tavankut, a prilikom kontrole nisu uočena nedozvoljena okupljanja i prekoračenja radnog vremena.

- Kontrolisani lokali koji su radili u okviru dozvoljenog radnog vremena pridržavali su se svih propisanih epidemioloških mera. Prijave koje su zaprimljene na dan dočeka Nove godine su se odnosile uglavnom na upotrebu pirotehničkih sredstava - kaže Tibor Fazekaš, sekretar Sekretarijata za inspekcijsko-nadzorne poslove.

Novi nadzor usledio je 1. januara, kada su komunalna inspekcija i komunalna milicija prekontrolisale 57 ugostiteljskih objekta u gradu i 10 u prigradskim naseljima, dok je 2. januara kontrolom bilo obuhvaćeno 66 ugostitelja u Subotici i 10 u prigradskim naseljima.

- I u navedenim danima nisu uočena prekoračenja radnog vremena, kao ni druge aktivnosti u suprotnosti sa donetim merama Gradskog štaba za vanredne situacije - dodaje Fazekaš.                            

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 3 nedelje
Komentara: 8
Pregleda: 1786
Povezane teme
tibor fazekaš komunalna inspekcija nova godina proslava nove godine u subotici doček nove godine novogodišnji praznici sekretarijat za inspekcijsko-nadzorne poslove komunalna milicija ugostiteljski objekti
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.