• Pregleda: 2813

Udvostručen broj krivičnih predmeta

Udvostručen broj krivičnih predmeta

U prvih šest meseci ove godine udvostručen je broj krivičnih predmeta u Višem sudu u Subotici.

U postupcima je bilo 47 okrivljenih lica, što je znatno više u odnosu na isti period prošle godine kada ih je bilo 29.

Postupci su vođeni za krivična dela ubistva, silovanje, obljubu nad detetom i neovlašćenju proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

 

 

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

2
udruzenje SPAS Subotica Odgovori
Neprocesuiranjem predmeta u kojima se nalaze krivicne prijave protiv lica koju su bila ili su na vodecim funkcijama u ovom gradu ,drzeci ih u fiokama a procesuirajuci sitne pocinioce prikriva se stvarno stanje i tuyilastvo se stavilo,s pravom sumnjamo, na stranu advokata odbrane organizovanom kriminalu koji hara u ovom gradu vec dvadeset godina.
RADOVAN Odgovori
Ja sam vec naveo primere neazurnosti (najblaze receno ) sudija za prekrsaj...,ali se pridruzivam i ovde komentaru udruzenja SPAS...===Jako veliki problem je selektivno treniranje strogoce i sprovodjenja zakona ...,statistike su cudo :::neko jede kupus,neko jede meso===a statisticki jedemo sarmu....Nuzno zlo su advokati koji iskrive i izbuse bilo koji zakon i devalviraju dosta ucinjenog od organa SUP,raznih inspekcija itd... ,da se u spregama i klanovima i po vertikali i po horizontali ,ne procesuiraju oni glavni i najveci predstupnici,ili se razvlaci postupak do zastarevanja i ponistenja rada organa podnosioca prijava...Jos po novom zakonu su oduzeta neka prava organima SUP i ne mogu preduzeti niz radnji bez dozvole ili ucesca istraznog sudije... Jos samo oni znaju na koje probleme nesaradnje nailaze i degradacije struke i institucija......
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.