Komentara: 0
Pregleda: 2896

Udruženje "Jogi" proslavilo 2. rođendan

22.03.2015. u 11:47h
Izvor: Subotica.com
Udruženje “Jogi” proslavilo je juče svoj drugi rođendan. Jučerašnja radionica u trajanju od 90 minuta je bila besplatna, a učestvovalo je četrdesetoro dece, koja su se takmičila u raznim igrama, razvijali duh zajedništva i motoričku spretnost.
Udruženje "Jogi" proslavilo 2. rođendan

- „Osnovani smo 18. marta 2013. godine, malim koracima idemo napred. Organizovali smo već trinaestu radionicu na srpskom jeziku i petu na mađarskom jeziku. Smatrali smo da bi decu trebalo da nagradimo i evo proslavljamo rođendan sa njima. U pitanju je školski uzrast 7 i 8 godina. Radimo sa svom decom školskog uzrasta upravo da razbijemo taj tabu da škola mora biti naporna i odbojna s obzirom da živimo u eri kompjuterskih igrica i uopšte modernih telefona. Ove metode učenja su naši učitelji spremni da podele sa učenicima, sa svom školskom decom, a imamo i stručnjake za rad sa decom sa poteškoćom savladavanja školskog gradiva, čitanja, pisanja. Mi pokazujemo zapravo da su ove radionice vrlo delotvorne i roditelji mogu da vide rezultat kod kuće“, rekla je Olivera Imbronović iz Centra "Jogi".

Udruženje "Jogi" proslavilo 2. rođendan

Učiteljice koje rade sa decom su Mirjana Kosanović iz OŠ „Matko Vuković“, Brigita Barati volonter, Violeta Sabadi i Kornelija Čorba saradnik iz PU "Naša radost". Radionice se održavaju subotom na srpskom od 11 do 12 časova u knjižari „Plato“, a na mađarskom u OŠ „Majšansku put“ od 9 do 10 časova.

Udruženje "Jogi" proslavilo 2. rođendan

Udruženje "Jogi" proslavilo 2. rođendan

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2896
Povezane teme

udruženje jogi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.