Komentara: 7
Pregleda: 4082

Učestale krađe u Radanovcu

23.03.2013. u 23:16h
Izvor: RTV Yueco
Krađe u naselju Radanovac toliko su učestale da su stanovci prestali i da ih prijavljuju policiji, smatra rukovodstvo ove Mesne zajednice.
Učestale krađe u Radanovcu

Poslednji takav slučaj desio se gotovo u centru naselja, kada je sa jednog imanja ukradeno oko 200 sadnica višnje. Rukovodstvo Mesne zajednice zahteva od policije da se pojačaju patrole u ovom naselju.

Nakon završenog Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu, Vuk Raičević se vratio u Radanovac kako bi na čukundedovini nastavio da obrađuje zemlju. Ima živinu, kafanu i baštu, a posebnu pažnju privlači njegov voćnjak. I to lopovima. Ove nedelje, neko mu je pokrao zasad trešanja posejanih u novembru, oko 200 sadnica. Štetu procenjuje na minimalno 2.000 evra. Žalio se policiji, kao i nadležnima u Mesnoj zajednici, pošto ovo nije prvi put da se krađe dešavaju, ne samo u njegovom gazdinstvu, nego i u celom naselju.

Rukovodstvo Mesne zajednice tvrdi da su krađe na teritoriji Radanovca toliko učestale, da su ljudi postali ravnodušni i više ih i ne prijavljuju. Nadležni traže od policije konkretne mere, u smislu toga da se pojačaju patrole u naselju.

Pojedinci u Radanovcu čak uzimaju i pravdu u svoje ruke, tako što su sami otkrivali počinioce. Međutim, umesto satisfakcije, dobili su prekršajne i krivične prijave.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 7
Pregleda: 4082
Povezane teme

radanovac

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.