Komentara: 0
Pregleda: 3404

Učenici Politehničke škole okrečili Bolnicu

20.05.2011. u 17:06h
Izvor: RTV Yueco
Učenici Politehničke škole okrečili Bolnicu

Učenici Politehničke škole smera dekorateri zidova, okrečili su 3000 kvadrata Opšte bolnice Subotica odeljenje gastroentorologija. Nakon nekoliko meseci rada, ovo odeljnje dobilo je novi izgled, a učenici škole odradili su jednu od kvalitetnijih praktičnih nastava.

Ideja oko krečenja odeljenja potekla je od načelnika internog 3 odeljenja gastroentologije Stojana Trklje. Odeljenje dugo godina nije krečeno, tako da je sada dobilo sasvim novi sjaj.

Razred drugi šest i treći četiri nekoliko meseci radili su na krečenju ovih prostorija, gde su imali idealne uslove za usavršavanje njihovog zanata. Prema rečima direktora Politehničke škole, ovo je samo još jedan od radova sa kojim se škola može pohvaliti.

Žuto bela kombinacija boja na zidovima unela je na ovo odeljenje svežinu, koja prija ne samo zaposlenima nego i pacijentima, koji privremeno ovde provode više vremena nego sami zaposleni.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3404
Povezane teme

subotička bolnica

bolnica

politehnička srednja škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.