Komentara: 18
Pregleda: 15783

Ubio nevenčanu suprugu pa sebe

12.06.2013. u 14:13h
Izvor: RTV Yueco
Juče se u Malom Radanovcu dogodila teška tragedija. Zoltan G. je jednim hicem iz pištolja ubio svoju nevenčanu suprugu Editu Š., a onda i sebi presudio.
Ubio nevenčanu suprugu pa sebe

U saopštenju policije se navodi da je Z.G. sinoć u večernjim časovima otišao do svoje bivše nevenčane supruge E.Š., gde je nasilno ušao u kuću i nakon kraće rasprave, iz pištolja koji je poneo sa sobom, usmrtio E.Š. a potom je izvršio samoubistvo.

Tragedija se dogodila u ulici Palmina 28 u naselju Mali Radanovac.

Komšije su čule svađu i pozvale policiju. Komšije nisu bile raspoložene za priču, ali su za YuEco rekli da je Edita imala dvoje dece iz prvog braka, kao i Zoltan. Tragedija se dogodila u kući gde su živele njena majka i baka, rekao je prvi komšija koji nije želeo da se predstavi.

Zoltana poznanici opisuju kao vrednog čoveka. Niko od njih nije mogao da pretpostavi da će doći do tragedije. Nije bio agresivan, priča njegov prijatelj. Predstavnici Mesne zajednice obišli su porodicu nastradale Edite i ponudili pomoć. Beživotna tela nevenčanih supružnika poslata su u Novi Sad na obdukciju.

Uviđaj je izvršen od strane istražnog sudije Višeg suda u Subotici Molnar Ferenca, zamenika Višeg tužioca u Subotici Dominke Milić i ovlašćenih službenih lica Policijske uprave u Subotici.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 15783
Povezane teme

ubistvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.