Komentara: 1
Pregleda: 6681

Ubijena starica u Bajmoku

08.06.2011. u 16:02h
Izvor: RTV Yueco
Ubijena starica u Bajmoku

U noći između petka i subote u Bajmoku je pronađena mrtva 76-godišnja Piroške Ševarac. Sumnja se da je reč o ubistvu iz koristoljublja, ali ni policija ni istražni sudija nisu se oglasili saopštenjem povodom ovom slučaja.

Komšije i meštani Bajmoka tvrde da je neko staricu ugušio jastukom. Nakon uviđaja telo je poslato na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

U ulici Gavrila Principa broj 2 u porodičnoj kući pronađeno je telo Piroške Ševarac. Da nešto nije uredu, shvatila je prva komšinica kada je u subotu ujutro htela da ode na kafu kod bake kao što je ranije radila. Preko zida, koji ih deli videla je da je mreža izrezana i da su pojedine stvari po sobi razbacane i tada je pozvala druge komšije i policiju.

Kako nezvanično saznajemo Piroška je pre par dana okrunila čardak kukuruza i zaradila je nekoliko desetina hiljada dinara. Živela je sama, nije imala dece i bila je dobra komšinica. Istraga je u toku.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 6681

Povezane vesti

Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Policija Subotica

Bajmok

ubistvo u bajmoku

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.