• Pregleda: 6887

Ubedljiva pobeda u tri MZ, kaže Maglai

Ubedljiva pobeda u tri MZ, kaže Maglai

Juče su održani izbori za članove Skupština mesnih zajednica na kojima je Savez Vojvođanskih Mađara učestvovao u tri mesne zajednice i to:Bajmoku,Kelebiji i Peščari.

Predsednik Gradskog odbora SVM-a Jene Maglai je istakao da su ubedljivo pobedili u sve tri mesne zajednice. U Bajmoku je izašlo prema podacima SVM-a 3161 glasača i bilo je 78 nevažećih listića. Skupština Mesne zajednice će da ima 17 članova od kojih je stranka SVM-a osvojila 4 mandata, SNS 3, liste "DS-DSHV", DSS,SPS, URS-SDPS po dva mandata, a SDS i BNL po jedan mandat.

Na izbore u Kelebiji je izašlo 878 glasača i bilo je 11 nevažećih listića.SVM je osvojio 7 mandata, DSS 3, GG 2, a liste "DS -DSHV", SNS i SPS po jedan mandat.

U Peščari izašlo je 1766 glasača i bilo je 33 nevažeća listića, a SVM je osvojio 4 mandata, DSS 3, "DS-DSHV" i SNS po dva mandata, a SPS, SDPS, LSV i GG po jedan mandat. Maglai je istakao da nije bilo izborne tišine i gradska izborna komisija nije reagovala kako treba.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

7
Mali Pera Odgovori
A jeste li vi čuli za Pirovu pobedu ?
Lenin Odgovori
Све честитке Демократама на освојеним мандатима!Нисам очекивао да ће и један да добију.СВМ не могу сварити.Ским ће у коалицију?
Да;ја сам гласао за ГХСРТВЗЈХЛ.Бем ли га нису освојили ни колико ДС...нека...следећи пут...
fifi Odgovori
ГХСРТВЗЈХЛ

Ja isto glasala za njih...
al DS ispred svih
ha,ha.. salim se
Jelena Odgovori
Želim Vam još mnogo ovakvih pobeda :) Delujete mi kao radikali, sve same pobede, a vlasti nigde...
zis Odgovori
koliko su oni plaćali glas kada su ovi što su izgubili plaćali i do 50 evra,
Milan Odgovori
Čestitam SVM-u na postignutim rezultatima! Nadam se da će u Bajmoku ući u koaliciju sa Danijelom Tomić (URS) i SNS, i na taj način podržati akciju da Bajmok postane opština što je i Jene Maglai obećao.
mortal Odgovori
Све честитке Демократама на освојеним мандатима! опаааааааааа идемо даљеееее :)))))
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.