Komentara: 7
Pregleda: 7259

Ubedljiva pobeda u tri MZ, kaže Maglai

12.12.2011. u 16:50h
Izvor: RTV Yueco
Ubedljiva pobeda u tri MZ, kaže Maglai

Juče su održani izbori za članove Skupština mesnih zajednica na kojima je Savez Vojvođanskih Mađara učestvovao u tri mesne zajednice i to:Bajmoku,Kelebiji i Peščari.

Predsednik Gradskog odbora SVM-a Jene Maglai je istakao da su ubedljivo pobedili u sve tri mesne zajednice. U Bajmoku je izašlo prema podacima SVM-a 3161 glasača i bilo je 78 nevažećih listića. Skupština Mesne zajednice će da ima 17 članova od kojih je stranka SVM-a osvojila 4 mandata, SNS 3, liste "DS-DSHV", DSS,SPS, URS-SDPS po dva mandata, a SDS i BNL po jedan mandat.

Na izbore u Kelebiji je izašlo 878 glasača i bilo je 11 nevažećih listića.SVM je osvojio 7 mandata, DSS 3, GG 2, a liste "DS -DSHV", SNS i SPS po jedan mandat.

U Peščari izašlo je 1766 glasača i bilo je 33 nevažeća listića, a SVM je osvojio 4 mandata, DSS 3, "DS-DSHV" i SNS po dva mandata, a SPS, SDPS, LSV i GG po jedan mandat. Maglai je istakao da nije bilo izborne tišine i gradska izborna komisija nije reagovala kako treba.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 7259
Povezane teme

svm

savez vojvođanskih mađara

jene maglai

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.