• Pregleda: 996

U toku prijave za "Turnir grada Subotice" u malom fudbalu

Sportski savez Subotice i ove godine priključio se organizaciji Memorijalnog turnira u malom fudbalu "Igrajmo za 16" koje organizuje medijska kuća RTS u spomen na žrtve tokom NATO bombardovanja zgrade RTS-a.
U toku prijave za "Turnir grada Subotice" u malom fudbalu

Naš grad će na Memorijalnom turniru predstavljati pobednička ekipa sa „Turnira grada Subotice“ koji će biti održan u subotu, 23. marta, na terenu u Prvomajskoj ulici sa početkom od 11 časova u organizaciji Sportskog saveza Subotice.

Sve zainteresovane ekipe koje žele da daju svoj doprinos u obeležavanju ovog sportskog događaja mogu da se prijave na „Turnir grada Subotice“. Prijave su besplatne.

Igra se po sistemu 5+1 i po svim Futsal pravilima. Nagrada za pobedničku ekipu je učešće u završnici Memorijalnog turnira "Igrajmo za 16", u Beogradu, 6. aprila, gde će predstavljati Suboticu. Učešće i prevoz na turnir u Beograd su takođe besplatni, uz podršku Sportskog Saveza grada Subotice.

Detaljne informacije i prijava ekipa telefoni putem Sportskog saveza Subotice - 024/553306, odnosno preko 065/8206647 (Dragorad Vasić)

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.