Komentara: 5
Pregleda: 5160

U toku popločavanje Aleje uzdaha na Paliću

23.04.2012. u 17:52h
Izvor: RTV Yueco
Aleja uzdaha na Paliću uskoro će imati novi izgled šetališta. U toku je popločavanje šetališta, postavljeno je osveteljenje, a biće uređene i klupe, kante za otpatke i slično. Vrednost radova je 34,5 miliona dinara.
U toku popločavanje Aleje uzdaha na Paliću

Nastavljeni su radovi na rekontrukciji Velikog parka na Paliću. U toku je rekonstrukcija vredna 34,5 miliona dinara, a obuhvata popločavanje preko 2.000 kvadrata u aleji uzdaha, uz postavljanje urbanog mobilijara.

Do sada je u Veliki park uloženo 100 miliona dinara, a ti radovi su bili usloveljeni radovima na rekonstrukciji palićkih objekata.

Veliki park predstavlja glavno nasleđe dugogodišnje istorije Palića, sa jedinstvenim ambijentom kojeg karakterišu očuvane ozelenjene površine i specifična arhitektura iz doba secesije, koja je sada dopunjena popločanim šetalištima, rasvetom i urbanim mobilijarom.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 5160
Povezane teme

palić

Park Palić

banja palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.