Komentara: 10
Pregleda: 5136

U toku legalizacija nelegalnih korisnika usluga vodovoda i kanalizacije

11.08.2015. u 16:29h
Izvor: Subotica.com
Odlukom poslovodstva, Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ Subotica pokrenulo je akciju otkrivanja nelegalnih priključaka na javnu kanalizacionu mrežu, saopšteno je iz ovog preduzeća.
U toku legalizacija nelegalnih korisnika usluga vodovoda i kanalizacije

Građani koji su priključeni na sistem javne kanalizacione mreže, a za to nisu dobili saglasnost JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica i ne plaćaju troškove odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda, imaju prilike da do 30. septembra podnesu zahtev za legalizaciju priključka.

Zahtev za legalizaciju kanalizacionog priključka podnosi se na šalteru br. 6 svakog radnog dana od 7 do 15 sati.

iz JKP "Vodovod i kanalizacija" napominju da građani koji se odazovu ovom pozivu i podnesu zahtev za legalizaciju kanalizacionog priključka do propisanog roka biti uvedeni u evidenciju korisnika po standardnoj ceni priključka utvrđenoj u cenovniku, a koja iznosi 27.021,38 dinara sa PDV-om. Za navedeni iznos JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica odobrava otplatu u 12 mesečnih rata.

Protiv onih koji ne iskoriste mogućnost legalizacije do 30. septembra, a kontrolom koja je u toku se utvrdi da su nelegalno priključeni na javnu kanalizacionu mrežu, biće preduzete zakonom i drugim propisima predviđene mere. Za njih će iznos priključka biti udvostručen i iznosiće 54.042,76 dinara i moraće da se plati u celosti odjednom, zaključuje se u saopštenju ovog JKP.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 5136
Povezane teme

jkp vodovod i kanalizacija

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

legalizacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.