Komentara: 0
Pregleda: 2382

U toku je uređenje parka u Čantaviru

02.04.2012. u 17:35h
Izvor: RTV Yueco
U toku je uređenje parka u Čantaviru

Radnici Čistoće su počeli da uređuju park Petefi Šandora u Čantaviru. Pored ozelenjavanja u planu je i uređenje pešačkih staza, kao i postavljanje novog urbanog mobilijara. Park se uređuje u okviru programa koji finansira republički Fond za zaštitu životne sredine u vrednosti od 70 miliona dinara, a urediće se 32 parka.

U martu su počeli radovi na uređenju parka u Čantaviru. Park Petefi Šandora je pre tri godine uništen u toku oluje. U mesnoj zajednici objašnjavaju da su zadovoljni što će im se urediti park.

Zasađeno je 30 stablašica, 50 ruža, podignuto 300 metara žive ograde, a u toku su radovi na uređenju pešačkih staza. Radnici Čistoće će da obave kompletnu revitalizaciju parka.

Više od 50 odsto parkova u gradu je revitalizovano i uređeno. U Čistoći objašnjavaju da će do sredine aprila da završe sve poslove koji se odnose na sadnju sadnica, a kasnije će da nastave radove na postavljanju klupa, kanti i drugog urbanog mobilijara.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2382
Povezane teme

Čantavir

uređivanje parka u čantaviru

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.