Komentara: 2
Pregleda: 4528

U toku je akcijsko učlanjenje i vraćanje knjiga u Gradskoj biblioteci

02.10.2019. u 11:30h
Izvor: Subotica.com
Povodom meseca knjige i 129. rođendana Gradske biblioteke Subotica, sugrađani će moći da se učlane po akcijskoj ceni, kao i da vrate knjige koje su zadržali duže od predviđenog roka bez plaćanja opomene.
U toku je akcijsko učlanjenje i vraćanje knjiga u Gradskoj biblioteci

U mesecu knjige, svi srednjoškolci će moći da se učlane u Gradsku biblioteku do 31. oktobra po ceni od 400 dinara. Članarina važi 12 meseci na svim odeljenjima i u svim ograncima.

Iznajmljene knjige koje su zadržali duže od dopuštenog vremena, srednjoškolci će moći da vrate do kraja meseca, bez plaćanja opomene.

Povodom 129. rođendana Gradske biblioteke, svi zainteresovani sugrađani moći će da se učlane u periodu od 7. do 18. oktobra po ceni od 400 dinara, izuzev 14. oktobra kada biblioteka neće raditi sa korisnicima zbog obeležavanja rođendana. Članarina, takođe, važi 12 meseci na svim odeljenjima i u svim ograncima.

U istom periodu, sugrađani koji su iznajmljene knjige zadržali duže od dopuštenog vremena, moći će da ih vrate bez plaćanja opomene.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4528
Povezane teme

gradska biblioteka

biblioteka subotica

dan gradske biblioteke

gradska biblioteka subotica

mesec knjige

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.