• Pregleda: 2763

U toku je akcijsko učlanjenje i vraćanje knjiga u Gradskoj biblioteci

Povodom meseca knjige i 129. rođendana Gradske biblioteke Subotica, sugrađani će moći da se učlane po akcijskoj ceni, kao i da vrate knjige koje su zadržali duže od predviđenog roka bez plaćanja opomene.
U toku je akcijsko učlanjenje i vraćanje knjiga u Gradskoj biblioteci

U mesecu knjige, svi srednjoškolci će moći da se učlane u Gradsku biblioteku do 31. oktobra po ceni od 400 dinara. Članarina važi 12 meseci na svim odeljenjima i u svim ograncima.

Iznajmljene knjige koje su zadržali duže od dopuštenog vremena, srednjoškolci će moći da vrate do kraja meseca, bez plaćanja opomene.

Povodom 129. rođendana Gradske biblioteke, svi zainteresovani sugrađani moći će da se učlane u periodu od 7. do 18. oktobra po ceni od 400 dinara, izuzev 14. oktobra kada biblioteka neće raditi sa korisnicima zbog obeležavanja rođendana. Članarina, takođe, važi 12 meseci na svim odeljenjima i u svim ograncima.

U istom periodu, sugrađani koji su iznajmljene knjige zadržali duže od dopuštenog vremena, moći će da ih vrate bez plaćanja opomene.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Art Odgovori
Srećan vam rodjendan, mnogo uspeha u daljem radu. Bilo bi dobro da radite ceo dan, kao nekada, jer ipak Subotica je velik grad i ima puno korisnika.
C Odgovori
Evo Vučiću prilika da vrati knjigu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.