Komentara: 2
Pregleda: 3389

U subotu “Noć pozorišta” i u Subotici

15.11.2012. u 15:08h
Izvor: SuMedija
U subotu, 17. novembra, Subotica će biti jedan od 15 gradova u Srbiji u kojem će se po drugi put održati manifestacija "Noć pozorišta".
U subotu “Noć pozorišta” i u Subotici

Više od 60 predstava biće organizovano u 46 kulturnih ustanova, a organizatori su najavili i 30 pratećih programa, performansa, koncerata, izložbi i radionica.

Ove godine u programima manifestacije učestvovaće i dramske sekcije osnovnih škola, čije će najbolje predstave biti prikazane publici.

Manifestacija "Noć pozorišta" deo je projekta "Evropska noć pozorišta", a biće organizovana uz podršku Ministarstva kulture i informisanja, lokalnih samuprava i kulturnih institucija.

Manifestaciju će organizovati pozorišta u Vranju, Pirotu, Novom Pazaru, Kragujevcu, Aranđelovcu, Lazarevcu, Zaječaru, Šapcu, Vršcu, Sremskoj Mitrovici, Novom Sadu, Kikindi, Apatinu, Rumi i Subotici.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3389
Povezane teme

noć pozorišta

noć pozorišta Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.