Komentara: 0
Pregleda: 1897

U sredu počinje 37. "Vojvođanska zlatna rukavica"

08.07.2019. u 12:00h
Izvor: Subotica.com
Subotica će narednih dana biti domaćin 37. Međunarodnog bokserskog takmičenja „Vojvođanske zlatne rukavice” na kojem će učestvovati oko 230 takmičara iz 22 zemlje, u muškoj i ženskoj konkurenciji.
U sredu počinje 37. "Vojvođanska zlatna rukavica"

Od 10. do 14. jula Hala sportova u Subotici biće poprište mladih boksera u okviru tradicionalnog turnira "Vojvođanska zlatna rukavica", 37. po redu. Turnir za omladince i omladinke od 17 i 18 godina, održava se u  orgnizaciji Boks kluba "Spartak" i Bokserskog saveza Srbije, a ove godine okupiće oko 230 takmičara iz 22 zemlje. Pod srpskom trobojkom nastupiće 20 takmičara u obe konkurencije.

"Vojvođanska zlatna rukavica" je evropskim selekcijama među poslednjim testovima pred prvenstvo Starog kontinenta za mlade, koje će biti održano u Bugarskoj početkom septembra. Najači sastavi Indije, Kazahstana, Rusije i Turske čine ovaj turnir u rangu Evropskog prvenstva, čak i jačim.  

U sredu počinje 37. "Vojvođanska zlatna rukavica"

Borbe će se održavati svaki dan, prve počinju od 16 časova, dok će se ostalim danima održavati od 13 časova,  osim nedelje, kada su na programu finalа, a borbe počinju u 12 časova.

Prošlogodišnje izdanje međunarodnog bokserskog turnira proteklo je u dominaciji reprezentacije Indije. Najvrednije priznanje „Vojvođanske zlatne rukavice" osvojio je mladi reprezentativac Tajlanda, Banafon Panon, dok je kod juniorki ta nagrada otišla u ruke Indijke Laliti.

U sredu počinje 37. "Vojvođanska zlatna rukavica"

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1897

Povezana vest

Povezane teme

boks

bokserski klub spartak

vojvođanska zlatna rukavica

bokserski savez vojvodine

boks klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.