Komentara: 8
Pregleda: 1680

U socijalnu zaštitu u Subotici uloženo 100 miliona dinara

27.01.2015. u 14:14h
Izvor: Agencija "Tanjug"
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja plasiralo je u ustanove socijalne zaštite u Subotici preko 100 miliona dinara u proteklih šest meseci, izjavio je državni sekretar u ovom ministarstvu Nenad Ivanišević.
U socijalnu zaštitu u Subotici uloženo 100 miliona dinara

Gostujući na Ju eko televiziji, Ivanišević je rekao da su ta sredstva uložena u gradnju novog objekta u Gerontološkom centru, obnovu kuhinje u domu za decu “Kolevka”, novu opremu u Centru za socijalni rad, kao i za podršku nevladinim organizacijama.

Prema njegovim rečima, Subotica i dalje može da računa na podršku iz ministarstva, koja će zavisiti od projekata koji budu delegirani, a već sada se zna da će dodatna tri miliona dinara biti uložena u opremanje objekta u izgradnji.

“Što se našeg ministarstva tiče, mislim da to uopšte neće biti problem i da ćemo imati sluha za Suboticu, kao što smo imali uvek” rekao je Ivanišević.

Izvor: Agencija "Tanjug"
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 1680
Povezane teme

Nenad Ivanišević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.