Komentara: 0
Pregleda: 6151

U saobraćajnoj nesreći u Mađarskoj povređen rvač Spartaka Roland Bin

06.07.2011. u 02:28h
Izvor: RTV City
U saobraćajnoj nesreći u Mađarskoj povređen rvač Spartaka Roland Bin

U saobraćajnoj nesreći koja se u ponedeljak dogodila u Mađarskoj, povređena su petorica rvača iz Srbije, među kojima i Roland Bin, rvač subotičkog Spartaka.

Prema pisanju Blic-a, a na osnovu informacija mađarske novinske agencije MTI, u ponedeljak u popodnevnim časovima minibus sa srpskim registarskim tablicama skrenuo je sa autoputa M5 kod mesta Lajošmiže, na 59 kilometara od Budimpešte i prevrnuo se, a povređena su šestorica rvača iz Srbije koji su se nalazili u kombiju koji ih je vozio na pripreme u Tata banju.

Najteže povređeni je Miloš Amidžić iz Novog Sada koji je zadobio prelom rebara i kostiju lica. On je helikopterom prebačen u bolnicu u Kečkemetu gde je operisan. Među povređenima su još i Roland Bin, Tamaš Nađ iz Sente, Kristijan Gazdag iz Kanjiže, Nemanja Pavlović iz Novog Sada koji imaju uglavnom nagnječenja i nisu u životnoj opasnosti.

Selektor Milorad Dokmanac pohvalio je brzu intervenciju mađarske policije i hitne pomoći, ali i podršku koju su povređeni srpski sportisti dobili od Ambasade Srbije u Budimpešti, kao i od Rvačkog saveza Mađarske. On je dodao i da će porodice povređenih moći da vide svoje najmilije već od danas.

Saobraćajna nesreća srpskih rvača u Mađarskoj

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6151
Povezane teme

povređeni rvači

roland bin

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.