Komentara: 8
Pregleda: 16292

U požaru u Starom Žedniku jedna osoba teže povređena

28.08.2019. u 23:30h
Izvor: Subotica.com
Prilikom pretakanja sojinog ulja u Starom Žedniku došlo je do zapaljenja pumpe. Požar se zatim proširio na transportno vozilo, pomoćni objekat i još vozila u neposrednoj blizini. Tom prilikom najmanje dve osobe su povređene, jedna sa teškim opekotinama.
U požaru u Starom Žedniku jedna osoba teže povređena

Danas oko 16 časova u Starom Žedniku prilikom pretakanja sojinog ulja iz plastičnih rezervoara u plastične rezervoare kamiona, došlo je do zapaljenja pumpe, potvrđeno nam je u Policijskoj upravi Subotica.

Kako nezvanično saznajemo, požar se nakon zapaljenja pumpe ubrzo preneo na kamion koji je trebao da transportuje oko 500 litara ulja, a potom zahvatio pomoćni objekat i garažu u kojem su bila dva vozila.

Jedno lice je teže povređeno usled zadobijenih opekotina i zbog težine povreda transportovano je hitno u Kliničko bolnički centar u Novom Sadu na dalje saniranje, dok je drugi muškarac zadržan u subotičkoj bolnici i njegovo stanje je stabilno. Prema nezvaničnim informacijama još tri lica su potražila lekarsku pomoć.

Nakon što su vatrogasci-spasioci obavili svoj posao urađen je i uviđaj.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 16292
Povezane teme

požar

vatrogasci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.