Komentara: 17
Pregleda: 5051

U ponedeljak Skupština grada

12.06.2014. u 18:15h
Izvor: Radio Subotica
U ponedeljak, 16. juna, biće održana 21. sednica Skupštine grada za koju je predviđena 61 tačka dnevnog reda. Izmedju ostalog, na dnevnom redu je program poslovanja preduzeća "Park Palić", kao i izmene programa poslovanja "Direkcije za izgradnju".
U ponedeljak Skupština grada

Odbornici će razmatrati rešenja i imenovanju vršioca dužnosti direktora u "Stadionu", "Subotičkim pijacama", "Palić–Ludašu" i "Pogrebnom", a predviđeni su dosadašnji vršioci dužnosti direktora. Odbornici treba da usvoje zaključak o prestanku mandata direktora u palićkom Zoološkom vrtu Bogdanu Labanu, a za v.d. direktora u ovoj ustanovi predlaže se Petar Savić.

Na dnevnom redu je i obrazovanje Komisije koja će sprovoditi javni konkurs za imenovanje direktora javnih i javnih komunalnih preduzeća. Odbornici će razmatrati i nacrt Ugovora o pripajanju Zavoda za urbanizam Direkciji za izgradnju grada.

Sednica je zakazana za ponedeljak, 16. jun u 9 sati u Velikoj većnici Gradske kuće.

Na dnevnom redu naredne sednice Skupštine grada je i Odluka o dodeli priznanja "Doktor Ferenc Bodrogvari". Predloženo je da se za istaknuto delo i zapažena ostvarenja u 2013. godini, ovo priznanje dodeli profesoru muzike Saši Grunčiću, direktoru fotografije Akošu K. Kovaču i menadžeru u oblasti kulture Dejanu Vujinoviću. Diplomu i plaketu priznanja dodeljuje predsednik Skupštine grada 22. juna, na dan rođenja doktora Ferenca Bodrogvarija.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 5051

Povezana vest

Povezane teme

Skupština grada Subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.