Komentara: 21
Pregleda: 27671

U petak Dan žalosti povodom tragične smrti Subotičanke Tijane Jurić

07.08.2014. u 14:11h
Izvor: Subotica.com
Povodom tragične smrti maloletne Tijane Jurić iz Subotice, Gradsko veće grada Subotice je na današnjoj sednici donelo Odluku da se 8. avgust 2014. godine (petak) proglasi za Dan žalosti na teritoriji grada Subotice.
U petak Dan žalosti povodom tragične smrti Subotičanke Tijane Jurić

Ova odluka je usledila nakon jutrošnjih saznanja da je beživotno telo maloletne Subotičanke pronađeno na deponiji nedaleko od Sombora. Osumnjičeni koji je priznao ubistvo je kasno sinoć priveden, u toku je istraga i obdukcija koja će pokazati sve okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog ishoda.

Postoje neke nezvanične informacije da postoji inicijativa da se Dan žalosti proglasi na nivou čitave Srbije, ali za to nema zvanične potvrde. Ukoliko dobijemo potvrdu prenećemo je blagovremeno.

Na društvenim mrežama od besa i osude za ubicu do podrške i solidarnosti sa porodicom žrtve

Tragedija porodice Jurić koja je pogodila čitavu Srbiju, ali i region kako se informacija širi, posebno se manifestuje na društvenim mrežama gde se u znak solidarnosti sa izgubljenim mladim životom menjaju profilne slike simbolično u crne fotografije. Društvene mreže prepune su osuda, emotivnih reakcija, ali i  poruka podrške porodici Jurić da istraje u ovim teškim trenucima.

Neki od naših posetilaca kroz komentare na nedavne vesti o Tijani pozvali su sugrađane da se večeras u 20 časova okupe na Gradskom trgu i zapale sveću za Tijanu, a istim povodom da se okupe kraj Zelene fontane i sutra (petak) od 19 časova.

Tačno vreme i mesto sahrane tragično preminule sugrađanke biće naknadno saopšten.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 21
Pregleda: 27671

Povezane vesti

Povezane teme

dan žalosti

tijana jurić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.