• Pregleda: 5278

U gepeku skoro tri kilograma marihuane

U gepeku skoro tri kilograma marihuane

Dežurni istražni sudija novosadskog Višeg suda odredio je pritvor do 30 dana Branislavu P. (30) iz Subotice kod koga je policija u Srbobranu pronašla 2 700 grama marihuane, saopštila je novosadska Policijska uprava.

Osumnjičeni je uhapšen u ovoj južnobačkoj opštini u petak, 13. maja, oko 22.00 časa, a policija je marihuanu pronašla u gepeku automobila kojeg je on vozio.

Prvi rezultati istrage pokazali su da uhapšeni Branislav do sad nije bio osuđivan, kao i da auto u kojem je pronađena droga nije bio njegov.

Branislav P. će odgovarati pred sudom za počinjeno krivično delo neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga.

Izvor: RTV

povezane teme

2
Kulio reper Odgovori
Ovom je bas bio baksuz, Petak 13
ned Odgovori
O;igledno da je uuapšeni naš sugradjanin radio za nekog bosa iz sveta droge.Platili su mu hiljadu eura i dalje vozi.Šta ga čeka na putu to se ne zna.Za sada istražni zatvor a za bosa "apartman" za više godina
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.