Komentara: 2
Pregleda: 1713

U februaru premijera predstave "Ne očajavajte nikad"

28.01.2022. u 12:15h
Izvor: Subotica.com
Kalendarska godina za ljubitelje pozorišne umetnosti u Subotici počela je sredinom januara, glumci Narodnog pozorišta uveliko su u scenskim nastupima, januarski repertoar je skoro pa okončan, februarski je sastavljen. Tokom najkraćeg meseca u godini na daskama koje život znače, na sceni "Jadran", planirano je jedanaest izvođenja, od čega sedam Drame na srpskom jeziku.
U februaru premijera predstave "Ne očajavajte nikad"

Drama na srpskom jeziku februarski repertoar otvara 26. izvođenjem "Zle žene" (3. februar) po  delu Jovana Sterije Popovića, u režiji Ive Milošević, slede "Izbiračica" (5. februar). "Kus petlić" (8), "Tramvaj zvani želja" (11), izbiračica (18). Kao poslednje izvođenje u februaru zakazana je premijera predstava "Ne očajavajte nikad" po motivima Branislava Nušića koja se igra 26. u tekućem mesecu.

Sve predstave počinju u standardnom terminu 19,30 časova. Kompletan (februarski) repertora pogledajte na sajtu Narodnog pozorišta.

Predstava "Izbiračica", planirana za 29. januar, otkazuje se zbog bolesti, a u tom terminu odigraće se komedija "Dva u jedan".

Kako su usled epidemije virusa kovid-19 kapaciteti pozorištne sale smanjeni, iz ove kulturne ustanove pozivaju publiku da na vreme rezerviše karte. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni pozorišta svakog dana od 10 do 13 časova i od 18 časova do početka predstave. Informacije i rezervacije na broj telefona 024/557-436.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1713
Povezane teme

Narodno pozorište

predstava u pozorištu

repertoar narodnog pozorišta

subotičko pozorište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.