Komentara: 31
Pregleda: 21504

U dve tuče jedan teže povređeni tokom novogodišnje noći

01.01.2015. u 13:10h
Izvor: Subotica.com
U novogodišnjoj noći u Subotici su se dogodile dve tuče, u kojima je jedna osoba teže povređena, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi Subotica.
U dve tuče jedan teže povređeni tokom novogodišnje noći

Po njihovim podacima, od sinoć u 20 do jutros u sedam časova, na području ove uprave dogodila su se tri slučaja remećenja javnog reda i mira, odnosno tuče, dve u Subotici i jedna u Bačkoj Topoli.

Jedno lice je zadobilo teške telesne povrede, i na tom slučaju policija radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti koje su dovele do tog događaja, dok su u preostale dve tuče dve osobe zadobile lake telesne povrede, a protiv učesnika će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Na dočeku Nove godine na centralnom gradskom trgu Subotičane, gde su zabavljali Dejan Cukić i Spori ritam bend i Vegaš šou bend iz Mađarske, takođe nisu registrovani slučajevi remećenja javnog reda i mira.

Osim toga, u toku novogodišnje noći dogodila se jedna saobraćajna nezgoda, u kojoj nije bilo povređenih lica, dok pripadnici Odeljenja za vanredne situacije nisu imali intervencija.

U Opštoj bolnici u Subotici u toku novogodišnje noći, kao ni prošle godine, nije rođena nijedna beba.

Služba Hitne medicinske pomoći je u novogodišnjoj noći imala povećan broj intervencija u odnosu na prosek - 44 lekarske i 39 transportnih intervencija na terenu i 40 pregleda u ambulanti. Uglavnom se radilo o hroničnim bolesnicima i osobama pod dejstvom alkohola.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 31
Pregleda: 21504

Povezane vesti

Povezane teme

Policijska uprava Subotica

opšta bolnica

doček nove godine

nova godina 2015

narušavanje javnog reda

tuča

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.