• Pregleda: 4415

U dve saobraćajne nezgode jedna teže i jedna lakše povređena osoba

U dve saobraćajne nezgode jedna teže i jedna lakše povređena osoba

U periodu od 19. do 25. oktobra 2015. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda. U dve saobraćajne nezgode, jedna osoba je zadobila teške telesne povrede i jedna osoba je lakše povređena, dok je u pet saobraćajnih nezgoda pričinjena samo materijalna šteta.

Pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici su u navedenom periodu imali sedam intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
boa Odgovori
Hvala Bogu da su samo povređene osobe. Najveću krivicu po meni snosi saobraćajna policija, koja po principu, "jesi ti sin ovog, onog?" pušta klince da divljaju, da se ne vezuju, da imaju tehnički neispravna kola, čak i neregistrovana, neosigurana...
Čak se i javno hvale, o poznanstvima sa svim saobraćajnim policajcima koji poznaju očeve, stričeve, kumove itd...SRAMOTA!
Rtatat Odgovori
@boa, selendra je ovo velika...
boa Odgovori
"Rtatat"

Selendra, rupa, pećina, tuga u svakom slučaju! Po meni je više nego nedopustivo, katastrofalno da policija, pravi toliki propust i da pravi duple aršine, jer upravo time i oni krše zakon, gledanjem kroz prste nekom klincu, što mu se otac nakrao novca, pa izigrava kauboja u kolima a sutra, će upravo taj klinac napraviti neku saobraćajku i u blažem slučaju povrediti nekog, napraviti materijalnu štetu, sve zbog neodgovornosti i kršenja pravila službe saobraćajnih policajaca!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.