Komentara: 17
Pregleda: 8107

U dve odvojene akcije uhapšena osoba zbog proizvodnje i distribucije marihuane

24.03.2014. u 14:10h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Pripadnici Policijske uprave u Subotici su, u petak, u dve odvojene akcije, uhapsili jednu osobu, dok su protiv druge osobe podneli krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
U dve odvojene akcije uhapšena osoba zbog proizvodnje i distribucije marihuane

U prvoj akciji, u Subotici, policijski službenici su na osnovu naredbe Višeg suda, izvršili pretres automobila A. S. (1973) iz Niša, i u njemu pronašli 30 kilograma i 424 grama opojne droge marihuane.

Po ovlašćenju nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega je uz krivičnu prijavu, doveden na Više javno tužilaštvo u Subotici.

U drugoj akciji, u Bačkoj Topoli, na osnovu naredbe Višeg suda, policija je pretresom kuće koju koristi A. A. (1982) iz Bačke Topole, pronašla 22, 6 grama opojne droge marihuane i digitalnu vagu.

Protiv A. A. Je podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu u Subotici, u redovnom postupku.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 17
Pregleda: 8107
Povezane teme

droga u subotici

narkotici u subotici

marihuana

hapšenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.