Komentara: 15
Pregleda: 5326
Foto

U centru grada zamirisao „Meet&eat“ festival

03.04.2023. u 12:08h
Izvor: Subotica.com
Ukusi ovog podneblja, slatki i slani, tradicinalni i moderni, biće predstavljeni narednih dana na „Meet&eat“ festivalu, postavljenom u samom centru grada.
U centru grada zamirisao „Meet&eat“ festival

Festival „Meet&eat“ se održava svake godine u oktobru i uoči uskršnjih praznika u organizaciji udruženja „Ravnica“ i „Mojček“.

- Na ovom festivalu upoznajemo se sa poreklom, karakteristikama i sastojcima jela vojvođanske kuhinje. Nema Vojvođanina ko u porodici nema nekoga ko se bavi poljoprivredom a  ovo je podneblje stočara i dom voća – posećaju organizatori festivala. – U centru grada će se predstaviti proizvođači mesa i mesnih prerađevina na tradicionalni način iz svih krajeva Srbije. Neće izostati ni rukotvorine sa motivima uskršnjih praznika.

U centru grada zamirisao „Meet&eat“ festival

Početak festivala, koji će trajati do 7. aprila, ozvaničio je Srđan Samardžić, član Gradskog veća za privredu.

- Ponovo se srećemo na ovoj lepoj manifestaciji, koja već tradicinalno u ovom periodu ulepšava ovaj lep subotički trg. Verujem da će naši sugrađani i svi posetioci našeg grada uživati u gastronomskoj ponudi i svemu što su pripremili organizatori festivala – poručio je Samardžić.

U centru grada zamirisao „Meet&eat“ festivalNa festivalu će se održavati i porodični programi, dečje radionice i koncerti, a prvi u nizu bio je nastup Subotičkog duvačkog orkestra.

Izvor: Subotica.com
XVI "Meet&eat gastrofestival i Uskršnji festival" XVI "Meet&eat gastrofestival i Uskršnji festival" XVI "Meet&eat gastrofestival i Uskršnji festival" XVI "Meet&eat gastrofestival i Uskršnji festival" XVI "Meet&eat gastrofestival i Uskršnji festival" XVI "Meet&eat gastrofestival i Uskršnji festival" XVI "Meet&eat gastrofestival i Uskršnji festival" XVI "Meet&eat gastrofestival i Uskršnji festival"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 15
Pregleda: 5326
Povezane teme

meet and eat gastrofestival

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.