Komentara: 17
Pregleda: 19485

U Bajmoku pronađena veća količina oružja i municije

17.10.2019. u 14:54h
Izvor: Subotica.com
Policijska služba za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Policijskom upravom u Novom Sadu, uhapsila je državljanina Švedske S. Ž. (1960) i srpsku državljanku R. K. (1994). Pretresom njihovih stanova u Bajmoku i Novom Sadu, zaplenjena je veća količina oružja.
U Bajmoku pronađena veća količina oružja i municije

Kako se navodi u saopštenju, osumnjičeni su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a tom prilikom je zaplenjena veća količina oružja i municije.

Policija je pretresom stana u Novom Sadu, koji koristi R. K., pronašla dve automatske puške, a pretresom stana u Bajmoku, koji koristi S. Ž., pronađeno je 11 automatskih pušaka, 11 gasnih pištolja prepravljenih u vatreno oružje sa deset prigušivača i veću količinu municije različitog kalibra.

Policija je takođe pronašla i više mobilnih telefona i laptop.

U Bajmoku pronađena veća količina oružja i municije

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 19485
Povezane teme

zaplena oružja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.