• Pregleda: 1849

U akciji prolećnog čišćenja grada dosada napunjeno oko 500 kontejnera

U akciji prolećnog čišćenja grada dosada napunjeno oko 500 kontejnera

U akciji čišćenja i uređenja grada, koja traje od 17. marta, Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo" do sada je odnelo oko 500 kontejnera napunjenih kabastim otpadom koji su bili postavljeni u mesnim zajednicama.

Zbog vremenskih prilika, u martu je bilo svega stotinu, ali je tokom aprila efekat akcije bio mnogo bolji, tako da se računa da će do njenog završetka u maju, rezultat biti približan prošlogodišnjem. Što se tiče prečišćavanja blokovskog zelenila, ono će biti ponovljeno na prostoru „Tokija", ulica Kumičićeve i Maksima Gorkog.

Izvor: SuMedija

povezane teme

3
ferrrari Odgovori
Ova akcija je za pohvalu! Imam jedno pitanje... Ne bi se moglo više puta staviti kontejnere na iste lokacije kao kad je akcija, jer otpad se nagomila a ima ko neće da čuva do jeseni ili do proleće...(možda bi bilo manje divljih deponija)....
marija Odgovori
Praznicu su a mi zatrpani u kucnom smecu /zbog praznika smece ne odvoze 14 dana !
Komunalna sluzba ne bi smela sebi ovako nesto da dozvoli. Malo kad bi se organizovali bili bi zadovoljni i radnici i mi korisnici. Monopol je cudo ! Bas njih briga za nas!
mali Odgovori
pa i da poskupe nije steta
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.