• Pregleda: 3136

U 9 saobraćajnih nezgoda dve teže i sedam lakše povređenih osoba

U 9 saobraćajnih nezgoda dve teže i sedam lakše povređenih osoba

U periodu od 23. do 29. novembra 2015. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda. U četiri saobraćajne nezgode, dve osobe su zadobile teške telesne povrede i sedam osoba je lakše povređeno, dok je u pet saobraćajnih nezgoda pričinjena samo materijalna šteta.

Pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici su u navedenom periodu imali 13 intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
timberland Odgovori
Malo je to nezgoda,s obzirom kako suboticani voze...uzas
boa Odgovori
"timberland"

Ja bih rekao puno je to nezgoda s obzirom koliko malo nas subotičana ima.
Najveću krivicu snosi saobraćajna policija, koja "gleda kroz prste" tatinim sinovima pa i samim "tatama" zbog nekakvih brdsko-planinsko-seljačko-zemljačkih veza, koji su skoro po defaultu uzrok saobraćajnih nezgoda.
uvek u pravu Odgovori
Ispada "boa" da saobraćajci tolerišu ove brđane i seljake a da su se Subotičani rodili sa vozačkom dozvolom. Raspitaj se ko je sve učestvovao u saobraćajnim nesrećama u 2015. god. na teritorji Subotice sa okolinom pa pošto voliš nešto da dokazuješ prebroj ove i one. Šumaher je nekoliko puta bio prvak sveta pa je nažalost napravio saobraćajnu nesreću a nije Bosanac ili brđanin ni zemljak.
Pametnjaković Odgovori
Sigurno bi bilo puno manje saobraćajnih nezgoda i povređenih, da je završena zaobilaznica oko Subotice, takozvani Y-krak.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.