Komentara: 1
Pregleda: 1867

Tvoje NE menja SVE

26.11.2009. u 12:21h
Izvor: subotica.rs
Tvoje NE menja SVE

Ministarstvo zdravlja Republike Srbije pokrenulo je kampanju "Tvoje NE, menja sve", sa ciljem da motiviše sve strukture društva da doprinesu popularisanju znanja o narkoticima, imlpementirajući time Nacionalnu strategiju protiv zloupotreba droga.

U okviru kampanje, danas je na Trgu slobode u Subotici postavljena specijalna prikolica sa interaktivnom hologramskom projekcijom koja pruža verodostojnu sliku o mladiću koji propada od droge. Akciju su najavili dr Tomislav Stantić, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja i Saša Vučinić, gradonačelnik Subotice.

- Cilj ovoj projekta je da se mladima skrene pažnja da droga nije zezanje, niti zabava. Droga je ozbiljna pošast koja uništava organizam i sa njom nema igre, rekao je tom prilikom gradonačelnik Subotice. Projekcija će se moći pogledati svakodnevno od 12 do 19 časova na Trgu slobode, do 3. decembra 2009. godine.

Izvor: subotica.rs
Postavljeno pre 14 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1867
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.