Komentara: 0
Pregleda: 2583

Turnir grada Subotice u malom fudbalu u subotu u Prvomajskoj

22.03.2019. u 15:54h > 20:35
Izvor: Subotica.com
Turnir grada Subotice u malom fudbalu u subotu u Prvomajskoj

Sportski savez Subotice i ove godine priključio se organizaciji Memorijalnog turnira u malom fudbalu „Igrajmo za 16“ koje organizuje medijska kuća RTS, u spomen na žrtve tokom NATO bombardovanja zgrade RTS-a. Naš grad će na Memorijalnom turniru predstavljati pobednička ekipa sa „Turnira grada Subotice“ koji se održava sutra, 23. marta,  na terenu u Prvomajskoj ulici, sa početkom od 11 časova.

Za učešće na „Turniru grada Subotice“ prijavilo se osam ekipa. Takmičenje će se odvijati po eliminacionom principu. Žrebanje parova četvrtfinala održaće se u 10:30, pred sam početak takmičenja.

Igra se po sistemu 5+1 i po svim Futsal pravilima. Pobednička ekipa će učestvovati u završnici Memorijalnog turnira „Igrajmo za 16“, u Beogradu 6. aprila, gde će predstavljati Suboticu. Učešće i prevoz na turnir u Beograd je besplatan uz pomoć Sportskog saveza Subotice, kao i kotizacija i ulaz na takmičenje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 dana
Komentara: 0
Pregleda: 2583

Povezana vest

Povezane teme

prvomajska

mali fudbal

turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.