Komentara: 3
Pregleda: 6415

Turistički klaster Subotice i Palića na sajmu turizma u Poljskoj

24.10.2011. u 16:18h
Turistički klaster Subotice i Palića na sajmu turizma u Poljskoj

Na međunarodnom sajmu Turizma u poljskom gradu Poznanu, u periodu od 19-21.10.2011. godine, predstavnici turističkog klastera Subotice, Ivana Gabrić, vlasnica Majkinog salaša, Dejan Zakić, vlasnik prezentacije palicinfo.com i Jelena Rodić, menadžer hotela “Vila Majur” posetili su štandove turističkih organizacija evropskih gradova, velikih evropskih i svetskih touroperatora.

Na sajmu turistički klaster nije imao svoj izložbeni prostor, međutim, predstavnici klastera su uspešno komunicirali sa svim potencijalnim saradnicima, koji su bili zainteresovani za ponudu Subotice, Palića i Kelebije.

Aktivnosti klastera bazirao se na promociji destinacije severa Srbije predstavnicima većih evropskih agencija, koje su izrazile želju da svoje goste dovode u Srbiju, kao i ostavljanje promotivnog materijala i kontakt telefona. Za vreme trajanja sajma uspostavljen je kontakt sa brojnim agencijama iz Bugarske, Poljske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Češke…

Predstavnici Klastera, Ivana Gabrić, Dejan Zakić i Jelena Rodić, ocenili su veoma uspešno predstavljanje na sajmu u Poznanu, kao i sam sajam, koji je imao raznovrsnu ponudu i veliku posećenost.

http://www.subotica.com/files/news/7/2/5/8725/8725-sajam-turizma-poljska-2.jpg
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 6415
Povezane teme

palić

Grad Subotica

Turizam Subotica

Kelebija

Majkin salaš

turizam palić

sajam turizma

vila majur

turistički klaster

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.