• Pregleda: 5781

Turistički klaster Subotice i Palića na sajmu turizma u Poljskoj

Turistički klaster Subotice i Palića na sajmu turizma u Poljskoj

Na međunarodnom sajmu Turizma u poljskom gradu Poznanu, u periodu od 19-21.10.2011. godine, predstavnici turističkog klastera Subotice, Ivana Gabrić, vlasnica Majkinog salaša, Dejan Zakić, vlasnik prezentacije palicinfo.com i Jelena Rodić, menadžer hotela “Vila Majur” posetili su štandove turističkih organizacija evropskih gradova, velikih evropskih i svetskih touroperatora.

Na sajmu turistički klaster nije imao svoj izložbeni prostor, međutim, predstavnici klastera su uspešno komunicirali sa svim potencijalnim saradnicima, koji su bili zainteresovani za ponudu Subotice, Palića i Kelebije.

Aktivnosti klastera bazirao se na promociji destinacije severa Srbije predstavnicima većih evropskih agencija, koje su izrazile želju da svoje goste dovode u Srbiju, kao i ostavljanje promotivnog materijala i kontakt telefona. Za vreme trajanja sajma uspostavljen je kontakt sa brojnim agencijama iz Bugarske, Poljske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Češke…

Predstavnici Klastera, Ivana Gabrić, Dejan Zakić i Jelena Rodić, ocenili su veoma uspešno predstavljanje na sajmu u Poznanu, kao i sam sajam, koji je imao raznovrsnu ponudu i veliku posećenost.

http://www.subotica.com/files/news/7/2/5/8725/8725-sajam-turizma-poljska-2.jpg

povezane teme

3
turista Odgovori
hi,hi, hi, malo jaci klaster! uspesno su komunicirali sa potencijalnim saradnicima, nisu imali ni stand, sami su ocenili predstavljanje na sajmu uspesnim.
karolj54 Odgovori
Trebali ste izložiti na Paliču sportski centarJankoPejanovič koji je nekad bio najlepši spotski centar uVojvodini treba ga pogledati sada i kemping sa2metra amroyije bitno je da su opštinari potrošili 3.5 milijona ya borbu protiv ambbroyije Nije dovojno platit posao nego treba iproveriti dalije to urađeno
hooker Odgovori
I,sta ste im molim vas lepo,ponudili?.....sada ne krivim nikog...ali,stvarno sta?Zagadjeno jezero?Neuredjenu obalu jezera?Okolne hotele pete kategorije?Ili ste i njima pricali bajke,o investitorima koji nervozno stoje u red,jedva cekaju da dodju....eto,samo sto nisu.Korov oko jezera je posebna prica,malo smeca,blata posle kise....itd.Termalni bazen?....nadam se da niste ni spomenuli odakle ste dosli.Trosili ste pare na gluposti,i to je sve.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.