Komentara: 0
Pregleda: 4292

Turistički info punkt na graničnom prelazu Horgoš

01.07.2011. u 17:42h
Izvor: RTV Yueco
Turistički info punkt na graničnom prelazu Horgoš

Na graničnom prelazu Horgoš otvoren je turistički info punkt. Postavljen je i informativni stub sa brošurama, kao i bilbordi dobrodošlice. Novopostavljeni objekti će da pomognu turistima da dođu do neophodnih informacija. Državni sekretar Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, Goran Petković prisustvovao je otvaranju info punkta, kao i predstavnici Turističke organizacije Srbije i Subotice. Investicija je koštala milion dinara.

Info punkt se nalazi u prostoru u kome se nalaze pošta, banka i špedicija na graničnom prelazu Horgoš. Turisti će imati priliku da se informišu o potencijalima naše zemlje, kao Subotice i Palića. Postavljene su turističke karte i druge brošure na srpskom, engleskom i mađarskom jeziku.

Državni sekretar Goran Petković je istakao važnost promocije turizma u Srbiji i upoznavanje stranaca sa svim sadržajima koji su im dostupni, pri samom ulasku u našu zemlju. Postavljeno je nekoliko turističkih informativnih punktova u Srbiji.

Turistički info punkt je online 24 časa. Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja planira da na sličan način opremi i druge granične prelaze. Info punktovi su do sada postavljeni na aerodromu "Nikola Tesla", u Beogradu, Novom Sadu, Zlatiboru i drugim bitnim turističkim destinacijama za Srbiju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4292
Povezane teme

granični prelaz horgoš

turistički info punkt

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.