Komentara: 10
Pregleda: 6845

Tukli su me vezanog

17.01.2011. u 18:34h
Izvor: Vesti online
Tukli su me vezanog

Po­sle kra­đe olu­ka na Gra­đe­vin­skom fa­kul­te­tu u Du­do­voj šu­mi, ko­ju je do­mar pri­ja­vio uprav­ni­ku i alar­mi­rao po­li­ci­ju, mla­dić Jo­sip Pe­tro­vić je za­vr­šio u ur­gent­nom cen­tru bolni­ce u Su­bo­ti­ci. Ni­če­ga spor­nog ne bi bi­lo oko još jed­ne kra­đe, ko­je se sva­ko­dnev­no de­ša­va­ju u Su­bo­ti­ci, da se osum­nji­če­ni Pe­tro­vić ni­je obra­tio no­vi­na­ri­ma tvr­de­ći da su ga če­tvo­ri­ca po­li­ca­ja­ca iz pa­tro­le iz či­sta mi­ra pre­tu­kli i na­ne­li mu po­vre­de vra­ta i gla­ve, sve za­be­le­živ­ši ka­me­rom mo­bil­nog te­le­fo­na.

– Kre­nuo sam kod se­stre pre­ma Du­do­voj šu­mi, i ta­mo su me sre­la če­ti­ri po­li­caj­ca. Sta­vi­li su mi od­mah li­si­ce na ru­ke i bez ika­kvog raz­lo­ga od­ve­li du­blje u šu­mu. Ta­mo su me njih tro­ji­ca muč­ki tu­kla, a za to vre­me če­tvr­ti je sve sni­mao svo­jim mo­bil­nim te­le­fo­nom. Uda­ra­li su me dok sam po­ku­ša­vao da se, ona­ko ve­zan, ne­ka­ko za­šti­tim. U jed­nom tre­nut­ku, us­peo sam da po­dig­nem ru­ke i za­klo­nim gla­vu, a to im se ni­je do­pa­lo. Pre­sta­li su da me uda­ra­ju, ali sa­mo na krat­ko, ka­ko bi mi pre­ba­ci­li ru­ke na le­đa i po­no­vo sta­vi­li li­si­ce. Pre­ti­li su mi čak i pi­što­ljem i re­kli da ni slu­čaj­no ni­ko­me ne go­vo­rim o tome šta su mi ura­di­li – pri­ča Pe­tro­vić i do­da­je da je tek ka­sni­je čuo da je ne­da­le­ko od me­sta na ko­me ga je po­li­ci­ja tu­kla po­či­nje­na kra­đa.

– Pro­blem je u to­me što ja sa ti­me ni­sam imao ni­ka­kve ve­ze – tvr­di on.

Sa dru­ge stra­ne, o de­ša­va­nji­ma u Du­do­voj šu­mi su­bo­tič­ka Po­li­cij­ska upra­va ima pot­pu­no dru­ga­či­ju pri­ču. Pravi sce­na­rio Pe­tro­vi­će­vog po­vre­đi­va­nja, tvr­de oni, sa­svim je dru­ga­či­ji:

– Pe­tro­vić je uhva­ćen na de­lu ka­ko ski­da ba­kar sa gru­pom sa­u­če­sni­ka. Po­li­cij­ska pa­tro­la je re­a­go­va­la od­mah po po­zi­vu do­ma­ra i za­te­kla ih na kro­vu Fa­kul­te­ta. Ka­da su vi­de­li da im pri­la­zi po­li­ci­ja, sva pe­to­ri­ca su se da­la u beg, ska­ču­ći sa kro­va objek­ta, me­đu­tim, če­tvo­ri­ca su us­pe­la da po­beg­nu, dok je Pe­tro­vić uhva­ćen. Po­vre­de ko­je ima za­do­bio je dok je ska­kao – ka­žu u po­li­ci­ji.

U bol­ni­ci „Prav­di“ je po­tvr­đe­no da je na ur­gent­no ode­lje­nje pro­šlog utor­ka, u ve­čer­njim sa­ti­ma, pri­mljen Jo­sip Pe­tro­vić. Na­kon iz­vr­še­nog pre­gle­da, le­ka­ri su mu kon­sta­to­va­li pod­liv is­pod le­vog oka i lak­še po­vre­de, a za­be­le­že­no je da je Pe­tro­vić to­kom raz­go­vo­ra sa dok­to­ri­ma iz­ja­vio da je po­vre­de za­do­bio od po­zna­tih li­ca.

Izvor: Vesti online
Postavljeno pre 13 godina i 3 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 6845
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.