Komentara: 25
Pregleda: 7531

"Trojka iz bloka" za šestočlanu porodicu

08.10.2013. u 02:39h
Izvor: RTV Yueco
Organizacija “Srbi za Srbe” uz pomoć Udruženja “Ravnica Srpska” organizovali su u subotu u OŠ "Sonja Marinković" humanitarnu akciju “Trojka iz bloka”.
"Trojka iz bloka" za šestočlanu porodicu

Ova akcija je imala za cilj da se prikupe novčana sredstva za izgradnju kupatila šestočlanoj porodici iz Tavankuta kao i da se afirmiše duh velikih starih subotičkih porodica, koji su bili veliki humanitarci. Akcija je organizovana i širom Srbije sa istim ciljem, a po rečima organizatora, jedna od najposećenijih akcija upravo je bila ova u Subotici.

Svako ko je hteo da učestvuje u akciji mogao je za 200 dinara da šutira po tri trojke, sa tri različita mesta. Na taj način, osim što su se omladinci takmičili u spretnosti i preciznosti šuta, pokazali su u svoju humanu stranu i pomogli onima kojima je pomoć zaista potrebna. Isto tako, svako ko nije želeo da šutira na koš, mogao je da da svoju donaciju, kao što su to uradile i mnoge subotičke firme.

"Trojka iz bloka" za šestočlanu porodicu

Poznati reper grupe Beogradski sindikat, poznatiji kao Škabo, takođe se priključio ovoj akciji i zajedno sa organizatorima je promoviše širom Srbije.

Humanitarnoj akciji “Trojka iz bloka” prisustvovao je i starešina hrama Svetog Vaznesenja Gospodnjeg Dragan Stokin, kao i član Gradskog veća zadužen za investicije Dragi Vučković.

Osim prikupljenog novca humanitarnih sportista koju su prisustvovali šutiranju trojki, organizatori su prikupili oko 100 hiljada dinara i od strane mnogih subotičkih firmi.

Izvor: RTV Yueco
"Trojka iz bloka" "Trojka iz bloka" "Trojka iz bloka" "Trojka iz bloka" "Trojka iz bloka" "Trojka iz bloka" "Trojka iz bloka" "Trojka iz bloka"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 25
Pregleda: 7531
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.