Komentara: 10
Pregleda: 25906

Trojica Subotičana poginula noćas

22.01.2011. u 14:50h
Izvor: RTV Yueco
Trojica Subotičana poginula noćas

U Subotici je zabeležen crni vikend: u dve saobraćajne nesreće poginula su tri osobe iz Subotice. Noćas se u Subotici dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su dva lica poginula, a jedna osoba zadobila je teške telesne povrede. Udes se dogodio nedaleko od centra grada, kod Okružnog zatvora u Subotici, kada su na licu mesta poginuli Strahinja M. (19 godina) i L.V. (17 godina) iz Subotice, dok se vozač automobila Pežo Nikola V. (19 godina) trenutno nalazi u teškom stanju.

Kako saznajemo, dva automobila su išla iz pravca Palića ka centru Subotice. U trenutku nesreće, vozač Nikola V. je ispao iz automobila, nakon čega je vozilo je dobilo ubrzanje i udarilo u drvo. Vozač drugog automobila, koji je išao iza njih, se u pokušaju da izbegne telo na putu prevrnuo i zadobio lakše povrede.

Hitna pomoć je jutros oko 3 časa i 20 minuta dobila poziv da se dogodila teška saobraćajna nesreća kod Okružnog zatvora u Subotici. Prema rečima PR-a Doma zdravlja u Subotici, Andreja Šimona, jedno vozilo Hitne pomoći je odmah izašlo na lice mesta, a ubrzo je u pomoć stiglo i drugo sa još jednom lekarskom ekipom. Na licu mesta zbrinuli su povređene i odvezli na Urgentno odeljenje Opšte bolnice u Subotici. Načelnik Urgentnog odeljenja, doktor Bojan Bagi kaže da se Nikola V. nalazi na Odeljenju reanimacije i da je u teškom stanju.

Na lice mesta je izašao istažni sudija Opštinskog suda i istraga je u toku. Šta je tačan uzrok tragediji znaće se kada se završi istraga.

 


 

Pored ove tragične nesreće u Subotici, juče se dogodila stravična saobraćajna nesreća kod Vrbasa u kojoj je jedno lice poginulo, a drugo teško povređeno. Sudar se dogodio na autoputu Subotica - Novi Sad kada je vozač Pežoa 106, Predrag Grgić (41) iz Subotice, koji se kretao tim pravcem, iz nepoznatih razloga prešao na drugu traku i direktno se sudario sa teretnjakom beogradskih tablica.

Saobraćajna nesreća Subotica

U saobraćajnoj nesreći poginuo je 41-godišnji Predrag Grgić iz Subotice, dok je njegov saputnik u automobilu, 47-godišnji Zlatko N. iz Subotice teško povređen. Portparolka Kliničkog centra Vojvodine, Jelena Jurišin, rekla je za Radio 021 da je on u vrlo teškom stanju, ali da mu je trenutno život van opasnosti. "On je nakon ukazane lekarske pomoći prebačen na intenzivnu negu u novosadskom Urgentnom centru i njegovo stanje je sad stabilno", navodi ona.

Nesreća se dogodila juče kada je pežo, u kojem su se nalazili njih dvojica, iz nepoznatih razloga, prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa kamionom, koji je vozio 41-godišnji Miroslav B. iz Zemuna, koji nije povređen. Policija radi na razjašnjavanju svih okolnosti ove saobraćajne nesreće.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 3 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 25906
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.