Komentara: 0
Pregleda: 4242

Tribina u OŠ "Miloš Crnjanski"

25.05.2013. u 17:10h
U okviru Projekta koji je podržao Pokrajnski sekretarijat za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice Novi Sad "Senzibilizacija direktnih činilaca u vaspitno - obrazovnom procesu u radu sa darovitom i decom sa smetnjama u razvoju" održana je Tribina u OŠ "Miloš Crnjanski" 23.05.2013. godine.
Tribina u OŠ "Miloš Crnjanski"

O činiocima i načinu rada sa učenicima sa smetnjama u razvoju izlaganje je imala Ksenija Liščević, prosvetni savetnik za Razvojno planiranje i stručno usavršavanje zaposlenih, Koordinator za Inkluziju iz Školske uprave Sombor.

O uočavanju, ranoj stimulaciji i podsticanju darovitih učenika mnogo više je rekao dr Ranko Rajović, član Svetske organizacije MENSE za darovitu decu, autor programa NTC sistem učenja i saradnik UNICEF-a za rad i obrazovanje. NTC sistem učenja podrazumeva primenjivanje asocijatinih tehnika jer su važan preduslov za razvoj divergentnog razmišljanja.

Tribini je prisustvovalo oko 150 ljudi iz predškolske ustanove "Naša Radost", članovi kolektiva OŠ "Miloš Crnjanski", predsvatvnici aktiva stručnih službi svih osnovnih i srednjih škola Subotice, Opštine, Prosvetne inspekcije itd.

Tribina u OŠ "Miloš Crnjanski" Tribina u OŠ "Miloš Crnjanski" Tribina u OŠ "Miloš Crnjanski" Tribina u OŠ "Miloš Crnjanski" Tribina u OŠ "Miloš Crnjanski" Tribina u OŠ "Miloš Crnjanski" Tribina u OŠ "Miloš Crnjanski" Tribina u OŠ "Miloš Crnjanski"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4242
Povezane teme

osnovna škola miloš crnjanski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.