• Pregleda: 4113

Tribina o narkomaniji: Neću da ignorišem, hoću da menjam

Udruženje za pomoć zavisnicima Restart, organizuje tribinu pod nazivom Neću da ignorišem, hoću da menjam.
Tribina o narkomaniji: Neću da ignorišem, hoću da menjam

Tribina se bavi problemom narkomanije a pitanja o kojima će biti reči su prepoznavanje i suzbijanje zloupotrebe psihoaktivnih supstanci kod osnovaca i srednjoškolaca, osvešćivanje zajednice o problemu zavisnosti i moguća rešenja za izlazak iz ovog problema.

Na tribini će govoriti Sanja Perković, psiholog-psihoterapeut, Snežana Broćeta, doktor medicine, Boris Štrbac, predsednik i Đorđe Todorović, član Udruženja Restart.

Tribina će se održati u četvrtak, 23. maja u Srpskom kulturnom centru Sveti Sava s početkom u 19 časova.

Izvor: RTV City

povezane teme

1
samo napred Odgovori
Ovo je za svaku pohvalu!

Nadam se da neće ostati samo na ovome nego da će se u celu ovu akciju uključiti i ostale nadležne službe. Naime, potrebno je da se u celu priču uključi i država koja će svojim sistemskim rešenjima, a u saradnji sa ostalim dobronamernim i odgovornim ljudima napokon stati na kraj ovoj pošasti. Mislim da se problem narkomanije može rešiti uz adekvatne mere svih nas zajedno, a sve za dobro naše dece.

Nadam se da će napokon doći vreme kada ćemo za mnoge stvari koje se oko nas dešavaju moći da kažemo " Neću da ignorišem hoću da menjam"

Pozdrav svim ljudima dobre volje!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.