Komentara: 14
Pregleda: 2501

Tribina "Borba protiv rada na crno" sutra u Novoj opštini

12.02.2015. u 10:55h
Izvor: Subotica.com
Kancelarija Severno-bačkog okruga u petak organizuje tribinu ''Borba protiv rada na crno''. Tribina će se održati u prostorijama svečane sale Nove opštine sa početkom u 11 časova.
Tribina "Borba protiv rada na crno" sutra u Novoj opštini

Gost tribine će biti Bojan Jocić, direktor Inspektorata rada pri Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i član Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za borbu protiv sive ekonomije sa svojim pomoćnikom, Dejanom Kovačevićem.

Kancelarija SB okruga poziva sve zainteresovane strane, preduzetnike, pravna lica, knjigovodstvene agencije i predstavnike profesionalnih udruženja na partnersku diskusiju, kao i radi upoznavanja sa aktivnostima koje se preduzimaju u sprovođenju borbe protiv sive ekonomije i sprečavanja rada na crno.

Skupu će prisustvovati predstavnici lokalnih samouprava, nadležene inspekcije kao i predstavnici državnih organa sa područja severnobačkog upravnog okruga.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 14
Pregleda: 2501
Povezane teme

severno bački okrug

nova opština

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.