Komentara: 37
Pregleda: 5021

Tribina "Bog i deca Avramova" večeras u Velikoj većnici

17.01.2017. u 12:46h
Izvor: Subotica.com
U cilju jačanja dobrih međuljudskih odnosa i unapređivanja međukonfesijalnog dijaloga, u Velikoj većnici Gradske kuće u vidu niza tribina večeras od 19 časova biće organizovan okrugli sto “Bog i deca Avramova”.
Tribina "Bog i deca Avramova" večeras u Velikoj većnici

Prva tribina će biti održana na temu "Blaženi mirotvorci". Učesnici okruglog stola biće gradonačelnik Bogdan Laban, koji je u ulozi domaćina, zatim načelnik SBO Dragi Vučković, generalni konzul Republike Hrvatske Velimir Pleša i vicekonzul Republike Italije Karmine Taralo.

U ime Jevrejske zajednice, na tribini će govoriti prvi rabin Srbije Isak Asiel, zatim predstavnik SPC, protonamesnik Dragan Stokin, fra Zdenko Gruber, gvardijan subotičkog samostana, efendija Hasan Skorupan imam subotički, i Gabor Dolinski, predstavnik Evangeličke crkve.

Izvor: Subotica.com
Tribina "Bog i deca Avramova" Tribina "Bog i deca Avramova" Tribina "Bog i deca Avramova" Tribina "Bog i deca Avramova" Tribina "Bog i deca Avramova" Tribina "Bog i deca Avramova" Tribina "Bog i deca Avramova" Tribina "Bog i deca Avramova"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 37
Pregleda: 5021

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.