• Pregleda: 2817

Tri novoasfaltirane ulice

Tri novoasfaltirane ulice
Na teritoriji grada Subotice danas su zvanično otvorene za upotrebu tri novoasfaltirane ulice. U mesnoj zajednica Đurđin predate su dve ulice na korišćenje, Bajmočka ulica u dužini od 270 m i Subotički put koji ima 470 metara novog asfalta. U celosti radovi su finansirani od strane Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine. Vrednost radova na asfaltiranju ulica u mz Đurđin iznosi oko 5 782 000 dinara. Mesna zajednica Mala Bosna ima 490 metara novog asfalta u ulici Bećar atar, radovi su takodje u celosti finansirani od strane Fonda za Kapitalna ulaganja AP Vojvodine, a vrednost radova na novom putu je oko 3 850 000 din.

Da podsetimo, sredstvima Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine u visini od oko 280 miliona dinara do sada je izgrađeno oko 22 km puta u gradu i van grada. Završetku realizacije projekta Poboljšanje putne infrastrukture na teritoriji grada Subotice koji je započet sredinom aprila ove godine, nadležni se nadaju krajem ovogodišnje građevinske sezone, a u planu se naziru novi projekti za Subotičke atare i gradske puteve.

Izvor: RTV City

povezane teme

2
stormwatch Odgovori
Pa kako vas nije sramota da ove malo sire kozije stazice ovako pompezno otvarate?
terier Odgovori
Ko ovo pogleda do kraja a ne ispovraća se taj je pravi hadžija
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.