Komentara: 2
Pregleda: 3246

Tri novoasfaltirane ulice

02.08.2011. u 19:44h
Izvor: RTV City
Tri novoasfaltirane ulice
Na teritoriji grada Subotice danas su zvanično otvorene za upotrebu tri novoasfaltirane ulice. U mesnoj zajednica Đurđin predate su dve ulice na korišćenje, Bajmočka ulica u dužini od 270 m i Subotički put koji ima 470 metara novog asfalta. U celosti radovi su finansirani od strane Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine. Vrednost radova na asfaltiranju ulica u mz Đurđin iznosi oko 5 782 000 dinara. Mesna zajednica Mala Bosna ima 490 metara novog asfalta u ulici Bećar atar, radovi su takodje u celosti finansirani od strane Fonda za Kapitalna ulaganja AP Vojvodine, a vrednost radova na novom putu je oko 3 850 000 din.

Da podsetimo, sredstvima Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine u visini od oko 280 miliona dinara do sada je izgrađeno oko 22 km puta u gradu i van grada. Završetku realizacije projekta Poboljšanje putne infrastrukture na teritoriji grada Subotice koji je započet sredinom aprila ove godine, nadležni se nadaju krajem ovogodišnje građevinske sezone, a u planu se naziru novi projekti za Subotičke atare i gradske puteve.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3246
Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

Asfaltiranje ulica u Subotici

đurđin

mala bosna

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.