Komentara: 0
Pregleda: 2058

Tri medalje karatista Enpija na turniru u Sloveniji

16.02.2015. u 19:56h
Izvor: Subotica.com
Na međunarodnom šotokan karate turniru "Ruše 2015" koji se u nedelju održao u Sloveniji, kao reprezentativci Srbije nastupila su i dva Subotičanina, člana KK "Enpi", koji su osvojili ukupno 3 medalje.
Tri medalje karatista Enpija na turniru u Sloveniji

Na međunarodnom turniru reprezentacija, pored domaćina Slovenije nastupili su još i takmičari iz Italije, Rumunije, Mađarske, Hrvatske i Srbije, ukupno njih 450.

Za reprezentaciju Šotokan karate saveza Srbije nastupilo je ukupno 28 takmičara, među kojima su bila i dva Subotičana - Igor Cvetićanin, koji je osvojio zlato u borbama pojedinačno i Dejan Otašević koji se okitio sa dve medalje, seniorskim zlatom ekipno i bronzom pojedinačno.

U vrlo jakoj konkurenciji Srbija je zauzela 1. mesto, druga je bila Rumunija, dok je treća bila reprezentacija Slovenije.

Takmičari Srbije osvojili su ukupno 23 odličja -  10 zlatnih, 5 srebrnih i 8 bronzanih.

Stručni štab na turniru su činili selektor Aca Ćirović sa trenerima Aleksandrom Muidžom, Dejanom Dašićem i Jovanom Stančićem, a sa ekipom je putovao i predsednik Šotokan saveza Srbije i subotičkog KK "Enpi" Milorad Ćopić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2058
Povezane teme

karate klub enpi

šotokan karate

milorad ćopić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.