• Pregleda: 3580

Tri dana do početka Filmskog Festivala

Tri dana do početka Filmskog Festivala

18. Festival evropskog filma biće svečano otvoren u subotu, 16. jula na Letnjoj pozornici na Paliću. Tokom sedam dana, do 22.jula, u okviru Takmičarskog programa koji izaziva i najveće interesovanje publike, biće prikazano 14 filmova, po dva tokom večeri.

Osim u takmičarskom programu, filmovi će se prikazivati i u okviru programa Novi mađarski i Novi poljski film kao i Dečji film na Otvorenom univerzitetu, Paralele i sudari u bioskopu Jadran, Eco dox u bioskopu Aleksandar Lifka, Mladi duh Evrope na Velikoj terasi na Paliću.

Sve projekcije će biti besplatne, osim onih u Takmičarskom programu, koje će se naplaćivati 200 dinara za dva filma .Svake večeri će na Paliću biti organizovan i muzički program i festivalske žurke koje će okupiti brojne izvođače iz zemlje i inostranstva. Za posetioce festivala i ove godine će biti organizovan besplatan autobuski prevoz od Železničke stanice.

Spisak filmova, sa sinopisom, a koji će se prikazivati na Letnjoj pozornici možete videti ovde: Takmičarski program - filmovi

Izvor: RTV City

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.