• Pregleda: 3151

Trenutno najintenzivniji radovi na kolektoru 2

U okviru realizacije projekta Unapređenja vodnih sistema grada Subotice, koji podrazumeva izgradnju kolektora 2, 7 i centralnog magistralnog vodovoda, radovi idu predviđenom dinamikom i na nekim deonicama se i privode kraju.
Trenutno najintenzivniji radovi na kolektoru 2

Od prve etape radova na centralnom magistralnom vodovodu, koja podrazumeva polaganje 2.600 metara vodovodnih cevi, završeno je dve trećine.

Trenutno se radi na vraćanju behaton kocki u pešačkoj zoni Aleje Maršala Tita i vraćanju  završenih ulica duž trase u prvobitno stanje, a skoro se očekuje se i asfaltiranje izgrađenih deonica na Trgu Sinagoge i Jakaba i Komora.

Predviđeni radovi na kolektoru 7 su  završeni, radovi u centralnom gradskom jezgru se privode kraju,  a u ovom trenutku najveći intenzitet radova je na izgradnji kolektora 2, na kom  je prva faza u dužini od 500 metara i završena.

Izvor: RTV City

povezane teme

1
niko Odgovori
treba intezivnije raditi da se zavrsi pre kisa
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.