• Pregleda: 4118

Trener Partizana u poseti Subotici

Trener Partizana u poseti Subotici
Gerontološki centar u saradnji sa fudbalskim klubom "Partizan" organizovao je danas u prostorijama mesne zajednice "Centar 2" predavanje “Kako se vodi šampionski tim”.

Aleksandar Stanojević, trener fudbalskog kluba Partizan ovo prilikom bio je u ulozi predavača, i sa prisutnima podelio svoje iskustvo, svoje viđenje i funkcionisanje celine kakav je fudbalski klub Partizan. Nenad Ivanišević ovom prilikom uručio je skroman poklon treneru Partizana i zahvalio se što je uspeo da izdvoji vremena da poseti naš grad i prenese svoje znanje koje se može primeniti ne samo u fudbalu već i u funkcionisanju ustanova kakav je i Gerontološki centar.

Ideja je da se ovakva predavanja nastave i u budućnosti, da se saradnja proširi i na druge fudbalske klubove. Takođe će se akcenat staviti i na druge oblasti kao što su privreda, ekologija, društvo i ostalo.
Izvor: RTV Yueco

povezane teme

1
baldhawk Odgovori
sva sreca sto smo obavesteni da ce se ovaj dogadjaj desiti...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.