Komentara: 4
Pregleda: 3032

Tradicionalni „Super Enpi Kup“ u nedelju u Hali sportova

27.03.2015. u 17:37h
Izvor: RTV City
Karate klub „Enpi“ uz podršku lokalne samouprave u nedelju organizuje tradicionalni, 16. po redu, međunarodni karate turnir - „Super Enpi Kup“, koji će se održati u nedelju u Hali sportova.
Tradicionalni „Super Enpi Kup“ u nedelju u Hali sportova

Na rekordnih 12 tatamija boriće se preko 1500 takmičara iz 12 zemalja, a gledaoci će po prvi put imati priliku da vide i takmičenje u drevnoj disciplini „kobudo“ koja podrazumeva umeće korišćenja nunčaka i sličnih drevnog oružja.

Pored velikog broja učesnika iz inostranstva, našoj publici predstaviće se i svi takmičari iz reprezentacije Srbije, kojima je predstojeći turnir najbolja priprema za Evropsko prvenstvo koje će se održati 19. i 20. aprila u Letoniji.

Početak turnira je zakazan za 9,30 časova kada kreću kate, a borbe su na programu od 13 časova. Ulaz za sve ljubitelje karatea je slobodan.

Događaji koji će prethoditi takmičenju biće seminar za sudije, trenere ali i takmičare. Na seminaru će govoriti brojni eminentni evropski sportski radnici iz karatea, koji će prisutnima preneti znanja i iskustva sa ciljem da unaprede karate.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 4 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 3032
Povezane teme

karate klub enpi

super enpi kup

hala sportova

karate

šotokan karate

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.